Imunivax Imunoglukan P4H® sirop

Imunivax Imunoglukan P4H® sirop

Imunivax Imunoglukan P4H® sirop este un supliment alimentar pentru utilizare pe termen lung, special conceput pentru copii și adulți care preferă forma de  sirop. Acesta conține Imunoglukan® natural și vitamina C și se recomandă copiilor peste 3 ani și adulților.

Imunoglukan® este o substanță naturală înalt purificată, complexul de polizaharide biologic active fiind obținut prin izolarea din ciuperca Pleurotus ostreatus.

Siguranța și eficacitatea Imunoglukan® au fost dovedite prin studii clinice și observații publicate în literatura științifică.

Vitamina C în combinație cu Imunoglukan®, în produsele Imunivax Imunoglukan P4H® sirop, acționează sinergic, adică efectul acestora se realizează prin interacțiune reciprocă.

Imunivax Imunoglukan P4H® sirop contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Utilizați întotdeauna acest supliment alimentar exact așa cum v-a spus specialistul.

Mod de utilizare: Se recomandă administrarea a 1 ml pe 5 kg greutate corporală, în priză unică, pe termen lung (cel puțin pentru 2-3 luni). În perioadele de stres, se poate administra o doză crescută (2 ml/5 kg) timp de 3-7 zile. Imunivax Imunoglukan P4H® sirop se va administra seara, înainte de a merge la culcare, sau dimineața pe stomacul gol. Agitați bine sticla înainte de fiecare utilizare.

Volum net: 120 ml

1 ml conține: Imunoglukan® 10 mg (*VNR nestabilit), Vitamina C 10 mg (12,5% *VNR) – în momentul expirării min. 8 mg (10% *VNR).*VNR – Valori Nutriționale de Referință – cf. Regulament 1169/2011

Ingrediente: Apă, fructoză, Imunoglukan®/polizaharide biologic active din ciuperca Pleurotus ostreatus, vitamina C/acid L-ascorbic, acidifiant: acid citric monohidrat, conservant: sorbat de potasiu.

Nu conține: gluten, alcool, coloranți sau arome.