Imunivax Imunoglukan P4H® capsule

Imunivax Imunoglukan P4H® capsule

Imunivax Imunoglukan P4H® capsule este un supliment alimentar natural, sub
formă de capsule, ce conține Imunoglukan® natural și vitamina C. Acesta se recomandă copiilor peste 3 ani și adulților.

Imunoglukan® este o substanță naturală înalt purificată, complexul de polizaharide biologic active fiind obținut prin izolarea din ciuperca Pleurotus ostreatus.

Siguranța și eficacitatea Imunoglukan® au fost dovedite prin studii clinice și observații publicate în literatura științifică.

Vitamina C în combinație cu Imunoglukan®, în produsele Imunivax Imunoglukan P4H® capsule, acționează sinergic, adică efectul acestora se realizează prin interacțiune reciprocă.

Imunivax Imunoglukan P4H® capsule contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Utilizați întotdeauna acest supliment alimentar exact așa cum v-a spus specialistul.

Mod de utilizare: Capsulele trebuie înghițite întregi, cu o cantitate suficientă de apă, seara, înainte de culcare, sau dimineața, pe stomacul gol (cu ½ oră înainte de masă, sau la 2 ore după masă). Dacă este necesar, conținutul capsulei poate fi golit pe o lingură și administrat astfel.

Doza recomandată este de 1 – 3 capsule în priză unică, pe termen lung (cel puțin timp de 2 – 3 luni).

Cutia conține 3 blistere a câte 10 capsule.

Ingrediente: L-ascorbat de calciu (Vitamina C); Imunoglukan® polizaharide biologic active din ciuperca Pleurotus ostreatus; capsula: hidroxipropilmetilceluloză, coloranți/dioxid de titan, compuși ai cuprului cu clorofilină; agent antiaglomerant:  săruri de magneziu ale acizilor grași.

Nu conține gluten.